Tuesday, February 15, 2022

Lindsay van Zundert

De 16-jarige Etten-Leurse struikelde in Tallinn tijdens haar korte kür over haar drievoudige sprongen. Kunstrijdster Lindsay van Zundert komt uit een warme Brabantse familie.


Pin On Animal Size Comparison

Van Zundert was born on 1 February 2005 in Etten-Leur.

. He is a fan of 17-year-old Van Zundert who represents the. That was more than four points and three. De 16-jarige Brabantse kwam tot een teleurstellende.

Kunstschaatsster Lindsay van Zundert werkte maandag één van haar laatste trainingen voor de Olympische Spelen in Peking af. Lindsay name an English surname and given name derived from the Scottish clan name. De 16-jarige kunstschaatsster Lindsay van Zundert en tweevoudig olympisch schaatskampioen Kjeld Nuis gaan namens Nederland de vlag dragen tijdens de openingsceremonie van de Winterspelen in Peking.

Lindsay van Zundert Etten-Leur 1 februari 2005 is een Nederlands kunstschaatsster. Partly because of this the score remained at 4892 points. The 16-year-old Etten-Leurse tripped over her triple jumps in Tallinn during her short freestyle.

Hiermee plaatste ze zich. Trainen trainen vallen opstaan huiswerk maken en nog meer trainen. Kunstrijdster Lindsay van Zundert is na de korte kür uitgeschakeld op de Europese kampioenschappen in Tallinn.

Lindsay van Zundert failed to reach the final of the European Figure Skating Championships. Mijn hoofd was echt vol De reactie van kunstrijdster Lindsay van Zundert na de korte kür. Kunstrijdster Lindsay van Zundert 16 en schaatser Kjeld Nuis 32 zijn over ruim vier weken de vlaggendrager van het Nederlands team bij de openingsceremonie voor de Olympische Spelen in Peking.

Opa en oma oom en tante bij een groot interview wordt iedereen opgetrommeld voor de foto. De 16-jarige Brabantse kwam tot een teleurstellende. Deze 16e plaats was de beste plaats voor een Nederlandse kunstrijder sinds 1976.

De 16-jarige Brabantse kwam tot een teleurstellende. Als eerste Nederlandse sinds 1976 plaatste de tiener zich voor de. Variants include Lindsey Lyndsay Linsay Linsey Lyndsey Lyndsy Lynsay Lynsey Places.

Woensdag vliegt Van. Bij haar WK-debuut maart 2021 stuntte ze op onvergetelijke wijze en verdiende ze zo ongeveer de droomreis naar Beijing. 1 day agoMichael Boogerd and his wife Darya Manoylo are glued to the tube on Tuesday when Lindsay van Zundert makes his debut at the Winter Games.

De 17-jarige kunstschaatser droeg vrijdag tijdens de openingsceremonie de Nederlandse vlag. Dat maakte chef de mission Carl Verheijen. Kunstrijdster Lindsay van Zundert heeft zich bij de Europese kampioenschappen in Tallinn op de korte kür niet kunnen plaatsen bij de beste 24.

Kunstrijdster Lindsay van Zundert heeft zich bij de Europese kampioenschappen in Tallinn op de korte kür niet kunnen plaatsen bij de beste 24. In the last one a Rietberger she fell herself. Lindsay van Zundert is er niet in geslaagd de finale te halen van het EK kunstrijden.

Lindsay van Zundert hunkert naar topoptreden op EK. Binnenkort is Lindsay van Zundert misschien wel de beste kunstschaatser van de wereld. Nog even en Lindsay van Zundert maakt haar debuut op de Olympische Winterspelen.

Deze Brabanders komen in actie op de Spelen Lindsay van Zundert de jongste afgevaardigde van TeamNL. Vanuit het niets schaatste Lindsay van Zundert zich vorig jaar in de spotlights. Koplopers volgt haar in haar voorbereidingen naar de Spelen.

Ze eindigde na de eerste dag. Van Zundert werd 16e op de wereldkampioenschappen kunstschaatsen 2021 in Stockholm met persoonlijke records van 5772 korte kür 11678 vrije kür en 17450 totaal. De D van donderdag waarop de jeugdige ijsvlinder uit Etten-Leur zich de eerste keer mag meten met de Europese top.

De allereerste keer dat ze schaatsen aantrok was op haar zesde op de schaatsbaan in de Efteling. Kunstschaatsster Lindsay van Zundert en schaatser Kjeld Nuis dragen de Nederlandse vlag tijdens de openingsceremonie van de Olympische Spelen in Beijing. She is the 2021 Celje Open champion the 2020 NRW Trophy champion and the 2021 Dutch national champion.

Ze werd op de korte kür 27ste waar de beste 24 schaatssters zich voor de vrije kür kwalificeerden. Beijing - Schaatser Kjeld Nuis en kunstrijdster Lindsay van Zundert hebben vrijdag gezamenlijk de Nederlandse vlag het Vogelnest-stadion van Beijing ingedragen tijdens de openingsceremonie van de. D-Day op de EK Kunstrijden voor Lindsay van Zundert.

Overzicht Nog twee dagen dan wordt in Peking het startschot gegeven voor de Olympische. Trainingskampen in Italië. Geëmotioneerde Van Zundert na tegenvallende kür.

Liefde op het eerste gezicht. Kunstrijdster Lindsay van Zundert is er op de EK in Tallinn niet in geslaagd zich te plaatsen voor de vrije kür. Kunstschaatsster Lindsay van Zundert en langebaanschaatser Kjeld Nuis dragen op 4 februari de Nederlandse vlag bij de openingsceremonie van de.

Op de kunstijsbaan van Breda was haar. Dat deed ze in de Elfstedenhal in Leeuwarden. Kunstrijdster Lindsay van Zundert heeft zich bij de Europese kampioenschappen in Tallinn op de korte kür niet kunnen plaatsen bij de beste 24.

Lindsay van Zundert born 1 February 2005 is a Dutch figure skater. Als jongste lid van Team NL droeg Lindsay van Zundert 17 uit Etten-Leur samen met Kjeld Nuis de Nederlandse vlag het Vogelnest-stadion van Peking binnen. Since his participation in Sterren Dancing on the Ice in 2011 the former cycling professional has become addicted to figure skating.

Verslaggever Eline de.


Efreet Titanium Ring Futuristic Men Engagement Personalized Rustic Statement Piece Talisman Jewelry Men S Jewelry Rings Titanium Jewelry Magical Jewelry


Pin On Pixies


Lindsay Van Zundert Golden Skate Skate Photos Dance Usa


Q5llc6fntv5wgm


Italy S Carolina Kostner Falls While Performing Her Short Program At Carolina Kostner Figure Skating Performance


Epingle Sur Justaucorps Gr


Luca Lucaroni Rebecca Tarlazzi Programa Largo 2018 Youtube Lucas Youtube Rebecca


Anita Witzier Ziek Kniepijn Podcast Haar Kinderen


افران مندي طويق الصحية مصنوعة من الداخل من الاستيل الخالص المخصص للطبخ Decor Home Decor Decals Home Decor

BERITA LENGKAP DI HALAMAN BERIKUTNYA

Halaman Berikutnya